Podotherapie Coevorden

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Coevorden? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Fysiotherapie Medifast in het voormalig Aleida Kramer Ziekenhuis.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Fysiotherapie Medifast in het voormalig Aleida Kramer Ziekenhuis. De praktijk bevindt zich op 5 minuten loopafstand van station Coevorden.

Zo vindt u de wachtruimte

Onze praktijk bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw. Gebruik de ingang van fysiotherapie Medifast, de praktijk is niet bereikbaar via de hoofdingang. U vindt de wachtruimte van de podotherapeut op de begane grond. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voor- en achterzijde van het gebouw.

Podotherapie Coevorden

Podotherapie Coevorden

Meindert van der Thijnensingel 1
7741 GB, Coevorden

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Medifast

Medifast

U kunt bij Medifast terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, shockwave therapie, dry needling, moxa therapie en medische fitness.

Medifast

Wij zijn aangesloten bij: