088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut advies schoenenPodotherapeut advies schoenen Podotherapie Hoogeveen Schutstraat

Podotherapie Hoogeveen Schutstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hoogeveen? Dan bent u bij Voetencentrum Wender aan het juiste adres! Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Schutstraat.

Podotherapie Hoogeveen Schutstraat

Schutstraat 189-6
7907 CE, Hoogeveen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Schutstraat, dichtbij de A28. De praktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie FyXsio en is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is het Haagje en bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

Onze podotherapeut bevindt zich op de begane grond. U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren achter het pand.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59105868596

  Arjo

  Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59105482396

  Corné

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Hoogeveen?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Hoogeveen?

Ervaart u pijn in de  voeten, knieën of rug? Dan kunt u een afspraak maken voor Podotherapie in Hoogeveen. De podotherapeut doet uitgebreid onderzoek naar de oorzaak uw klachten. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk bij de podotherapeut in Hoogeveen. U kunt bij de podotherapeut in Hoogeveen terecht voor schoenadviesop maat gemaakte steunzolen aan laten meten, taping, een orthese (teenstukje), behandeling van een ingegroeide teennagel, rekoefeningen en meer.

Podotherapeut of Podoloog in Hoogeveen?

Podotherapeut of Podoloog in Hoogeveen?

Er is een groot verschil tussen een podoloog en een podotherapeut. Een podoloog heeft een onbeschermde titel. In veel gevallen heeft een podoloog een cursus of een korte module gevolgd. Een podotherapeut is daarentegen hbo geschoold met een opleiding van vier jaar en behandelt een groter aantal klachten. Bij Voetencentrum Wender in Hoogeveen wordt u geholpen door podotherapeuten.

Steunzolen aanmeten in Hoogeveen

Steunzolen aanmeten in Hoogeveen

Steunzolen zijn uitneembare zolen die u in uw schoenen plaatst. De podotherapeut in Hoogeveen kan in veel gevallen steunzolen toepassen, omdat ze van grote invloed kunnen zijn op het verminderen van uw pijnklachten.

Lees meer over steunzolen

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: