088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapie Zuidlaren Ritmeesterlaan

Podotherapie Zuidlaren Ritmeesterlaan

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Zuidlaren? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Ritmeesterlaan, in het pand van Huisartsenpraktijk de Kleuver en Albronda.

Podotherapie Zuidlaren Ritmeesterlaan

Ritmeesterlaan 1
9471 MT, Zuidlaren

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Huisartsenpraktijk de Kleuver en Albronda, aan de Ritmeesterlaan. Het pand zit dichtbij tankstation Shell. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Zuidlaren Emmalaan’ en bevindt zich op 1 minuut loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte op de eerste etage, tegenover de trap. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt rondom het pand gratis parkeren.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59106839296

    Diede

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: