Podotherapie Almere Het Noorderdok

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Almere? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in de wijk Noorderplassen-West, in Gezondheidscentrum het Noorderdok.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum het Noorderdok. De podotherapeut bevindt zich op de eerste verdieping, in kamer 1.14. In het pand zitten ook een fysiotherapiepraktijk, een tandartsenpraktijk en een huisartsenpraktijk. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Almere rijdt buslijn 6 naar de bushalte Noorderplassen Zuid. Deze bushalte bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de ingang.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich op de eerste verdieping en wordt gedeeld met de fysiotherapeut, praktijkondersteuners en de verloskundige. Er is een lift aanwezig in het gebouw.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gebouw.

Podotherapie Almere Het Noorderdok

Podotherapie Almere Het Noorderdok

Razeil 29
1319 EA, Almere

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Zorggroep Almere

Zorggroep Almere is de zorgaanbieder van Almere. Wij bieden zorg via onze gezondheidscentra, de wijkverpleging en in onze woonzorgcentra.

Zorggroep Almere

Wij zijn aangesloten bij: