088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Almere Kinderkliniek podotherapieAlmere Kinderkliniek podotherapie Podotherapie Almere de Kinderkliniek

Podotherapie Almere de Kinderkliniek

Heeft u kind klachten met lopen of sporten? Kom dan langs op onze locatie in de Kinderkliniek in Almere bij onze kinderpodotherapeut.

Podotherapie Almere de Kinderkliniek

Hospitaaldreef 29
1315 RC, Almere

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

In de Kinderkliniek in Almere werken wij nauw samen met andere disciplines met allemaal hetzelfde doel: een goede gezondheid voor ieder kind. De kliniek is gevestigd in het gebouw ‘Floor’ aan de Hospitaaldreef 29 in Almere-Stad. Dit gebouw ligt tegenover het Flevoziekenhuis. Vlak voor de hoofdingang van het Flevoziekenhuis is een bushalte, die te bereiken is met lijn M5 en M7. Vanaf het het NS-station Almere Centrum is het ongeveer 15 minuten lopen richting het centrum, via het Stationsplein, de Stationsstraat en rechtdoor langs het Stadhuis.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst gaat u met de lift of de trap naar de 2e etage, waar u zich kunt melden bij de balie van de receptie.

Parkeren

Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren op het Hennepveld, de ingang is op de rotonde bij De Kinderkliniek. Het is een parkeerterrein zonder slagboom, maar je moet hier wel betalen. Het uurtarief is €2,13 en het dagtarief is €10,30. Het is handig om gebruik te maken van parkeerapps als: Parkmobile, Q-park of Yellow Brick. Op die manier betaal je alleen voor de werkelijke parkeertijd.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59105000796

    Sushilla

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: