088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut steunzolen in schoenenPodotherapeut steunzolen in schoenen Podotherapie Emmeloord De Houttuinen

Podotherapie Emmeloord De Houttuinen

Bent u op zoek naar een behandeling bij een medisch pedicure in Emmeloord? Breng dan een bezoek bij onze podotherapiepraktijk aan de Houttuinen 5.

Podotherapie Emmeloord De Houttuinen

Houttuinen 5
8301 XP, Emmeloord

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De praktijk bevindt zich in het Medisch centrum Houttuinen. In hetzelfde pand bevindt zich onder andere Oefentherapie Emmeloord & Heerenveen, Pedicure in de Polder en een logopediepraktijk. De locatie ligt achter verzorgingstehuis Hof van Smeden en in de buurt vindt u brandweerkazerne en restaurant Chillers. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ‘Smeden’ bevindt zich op ongeveer 6 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtkamer

De wachtkamer is zichtbaar bij binnenkomst. De wachtkamer wordt gedeeld met andere zorgverleners. U hoeft zich vooraf niet te melden, de behandelaar haalt u op.

Parkeren

Voor en naast het gebouw is gratis parkeergelegenheid.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Aliese

    Medisch Pedicure

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: