Podotherapie Emmeloord Ervenbos

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Emmeloord? Onze praktijk bevindt zich bij sportpark Ervenbos in Emmeloord, aan de Espelerlaan 80.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich bij sportpark Ervenbos in Emmeloord, aan de Espelerlaan 80. Hier bevinden zich tevens voetbalvereniging Flevoboys en het ROC Friese Poort. Het gebouw wordt gedeeld met fysiotherapiepraktijk Bakker. De dichtstbijzijnde bushalte (Emmeloord, Begraafplaats) bevindt zich op slechts 2 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte van de podotherapeut bevindt zich op de eerste verdieping en wordt gedeeld met de fysiotherapeut. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid voor het gebouw. Daarnaast kan gratis worden geparkeerd bij het ROC of bij de voetbalvereniging Flevoboys.

Podotherapie Emmeloord Ervenbos

Podotherapie Emmeloord Ervenbos

Espelerlaan 80
8302 DC, Emmeloord

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging