Podotherapie Emmeloord ‘t Hart

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Emmeloord? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Huisartsenpraktijk ‘t Hart, in het centrum van Emmeloord, naast winkelcentrum de Lange Nering.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Huisartsenpraktijk ‘t Hart, in het centrum van Emmeloord, naast winkelcentrum de Lange Nering. De ingang bevindt zich aan de doorgaande weg van de Boslaan. Het busstation van Emmeloord bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich, na de ingang, achter de derde deur rechts. De wachtruimte wordt gedeeld met de wachtruimte voor de huisartsen. U hoeft zich vooraf niet te melden, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gebouw. Daarnaast zijn er nog meer parkeerplekken bij de kerk, ongeveer 20 meter van het gebouw. Hier moet een blauwe kaart worden gebruikt.

Podotherapie Emmeloord ’t Hart

Podotherapie Emmeloord ’t Hart

Goudenregenstraat 12
8302 CR, Emmeloord

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging