Podotherapie Emmeloord West

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Emmeloord? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum West, boven de apotheek.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum West, boven de apotheek. Het gebouw beschikt over een lift. Naast de podotherapeut zijn er onder andere een huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut en diëtiste aanwezig in het gebouw. De bushalte (Medisch Centrum Emmeloord) zit op 2 minuten lopen van de ingang.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich op de eerste verdieping en wordt gedeeld met andere zorgverleners. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gebouw.

Podotherapie Emmeloord West

Podotherapie Emmeloord West

Europalaan 122
8303 GL, Emmeloord

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysiotherapie Bakker

Fysiotherapie Bakker

Bewegen is de basis voor een goede gezondheid. Een actieve aanpak waarbij de mens centraal staat. “Onze professionals staan voor u klaar!”

Fysiotherapie Bakker

Wij zijn aangesloten bij: