Podotherapie Lelystad Centra Plaza

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Lelystad? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Centra Plaza. Het pand ligt dichtbij ’t Lelycentre.

De vestiging Lelystad Centra Plaza is per 1 januari 2022 overgenomen van Podozorg Lelystad.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Gezondheidscentrum Centra Plaza, naast het politiebureau in de buurt van 't Lelycentre. De dichtstbijzijnde bushalte is Lelystad, Lelycentre en bevindt zich op 6 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De behandelruimte bevindt zich op de tweede verdieping. De wachtruimte wordt gedeeld met de fysiotherapeuten, hier kunt u plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op. Er is een lift aanwezig, deze bevindt zich na binnenkomst aan de linkerzijde.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats op het Zuiderwagenplein. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar de locatie.

Podotherapie Lelystad Centra Plaza

Podotherapie Lelystad Centra Plaza

Plaats 9b
8224 AB, Lelystad

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging