Podotherapie Lelystad ‘t Woud

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Lelystad? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum ‘t Woud. Het gezondheidscentrum ligt tegenover de Albert Heijn en basisschool de Brink.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum ‘t Woud. Het gezondheidscentrum ligt tegenover de Albert Heijn en basisschool de Brink. Naast de podotherapeut bevinden zich onder andere een huisarts, een fysiotherapeut en een apotheek in het gezondheidscentrum. De dichtstbijzijnde bushalte is Lelystad Winkelcentrum Kamp en bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De gedeelde wachtruimte bevindt zich na binnenkomst op de begane grond aan de linkerkant. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid rond het gezondheidscentrum.

Podotherapie Lelystad ’t Woud

Podotherapie Lelystad ’t Woud

Griend 25-23
8225 SB, Lelystad

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: