088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut voetscan ipad steunzolenPodotherapeut voetscan ipad steunzolen Podotherapie Urk

Podotherapie Urk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Urk? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich op de begane grond van Huisartsenpraktijk de Noord.

Podotherapie Urk

De Noord 8b
8321 BA, Urk

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich op de begane grond van Huisartsenpraktijk de Noord. Hier zijn meerdere zorgverleners aanwezig, waaronder een huisarts, praktijkondersteuner en fysiotherapeut. De praktijk bevindt zich vlakbij het gemeentehuis en is makkelijk te bereiken per bus. De dichtstbijzijnde bushalte is Gemeentehuis Urk en bevindt zich op 3 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte is een gezamenlijke wachtruimte met de praktijkondersteuner. Na de ingang kunt u doorlopen, via de gele deur komt u terecht in de wachtruimte. U mag daar plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op. U hoeft zich vooraf niet te melden.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59105843996

  Milou

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

 • Logo Fytac

  Fytac Fysiotherapie

  Wij staan voor effectieve en doelmatige zorg. Onze kernwaarden zijn: betrouwbaar, betrokken en bevlogen. “Fytac dat voelt goed”.

  Fytac Fysiotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: