088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanmeten inlegzolenPodotherapeut aanmeten inlegzolen Podotherapie Harlingen Kimswerderweg

Podotherapie Harlingen Kimswerderweg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Harlingen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Integra in Harlingen.

Podotherapie Harlingen Kimswerderweg

Kimswerderweg 41A
8862 TR, Harlingen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Integra in Harlingen. Naast de podotherapeut bevinden zich onder andere een fysiotherapeut, logopedist en diëtist in het pand. De praktijk is goed bereikbaar per bus. Bushalte de Batting bevindt zich voor het pand.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut op de begane grond. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op. U hoeft zich niet vooraf te melden.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein voor het gebouw, u dient gebruik te maken van een parkeerschijf in verband met de maximale parkeerduur.

Let op: Bent u slecht ter been en wilt u een afspraak maken bij locatie Harlingen Kimswerderweg? Dan vragen wij u dit bij het maken van de afspraak te vermelden. Onze praktijkruimte heeft een hoge opstap, wij zullen er dan voor zorgen dat we tijdens uw bezoek een andere ruimte tot onze beschikking hebben.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59101406496

    Ester

    Regioleider / Diabetespodotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: