088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapie Heerenveen

Podotherapie Heerenveen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Heerenveen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Hier! In het centrum van Heerenveen.

Podotherapie Heerenveen

Bokslee 4
8447 CN, Heerenveen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Hier! In het centrum van Heerenveen. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte Trekschuit bevindt zich op 6 minuten lopen van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut op de begane grond. De wachtruimte wordt gedeeld met de wachtruimte van de fysiotherapeut. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59105868596

    Arjo

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: