Podotherapie Leeuwarden Zorgcentrum Zuid

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Leeuwarden? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Leeuwarden Zuid op de eerste verdieping.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Leeuwarden Zuid op de eerste verdieping. De praktijk is zowel met de trap als met de lift te bereiken. Naast de podotherapiepraktijk bevinden zich nog andere zorgverleners in het pand, waaronder een tandarts, een logopedist en een verloskundige. De bushalte Drachtsterweg bevindt zich op 6 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut op de begane grond. De wachtruimte wordt gedeeld met de tandarts. Bij binnenkomst gaat u rechtdoor, u kunt daar plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren rondom het gebouw.

Podotherapie Leeuwarden Zorgcentrum Zuid

Podotherapie Leeuwarden Zorgcentrum Zuid

Wiardaplantage 3
8939 AA, Leeuwarden

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fynn Fysio

FYNN Fysio

FYNN Fysio is een fysiotherapiemaatschap in Friesland. Diverse specialisaties en meerdere vestigingen in Friesland.

FYNN Fysio