fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanwijzingen voetproblemenPodotherapeut aanwijzingen voetproblemen Podotherapie Lemmer Arcade

Podotherapie Lemmer Arcade

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Lemmer? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in de Arcade, aan de Rijgersmapark 4-3.

Podotherapie Lemmer Arcade

Rijgersmapark 4-3
8531 JA, Lemmer

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in de Arcade in Lemmer. Het pand is ingedeeld in units, binnen onze unit bevinden zich een schoonheidssalon en de GGD. De locatie bevindt zich aan de rondweg tegenover het strand. Aan de overkant van het pand is naast het strand ook Beachclub Lemmer en het grootte parkeerteerrein. Het pand de Arcade is rond en daardoor goed te herkennen. De praktijk is bereikbaar met het openbaar vervoer, de dichtstbijzijnde bushalte ‘Frieslandpark’ bevindt zich op 11 minuten  loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte vindt u bij binnenkomst.  De wachtkamer wordt gedeeld met de schoonheidssalon en de GGD. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij het pand.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59101406496

  Ester

  Regioleider / Diabetespodotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

 • Fysio Lemsterpark

  Fysio Lemsterpark

  Fysio Lemsterpark is een dynamische en vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk. Zij bieden diverse therapieën en beweegactiviteiten.

  Fysio Lemsterpark

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: