088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Medical taping podotherapieMedical taping podotherapie Podotherapie Sneek Westereems

Podotherapie Sneek Westereems

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Sneek? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Therapiecentrum Sneek.

Podotherapie Sneek Westereems

Westereems 4A
8602CR, Sneek

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het noordelijke deel van Sneek, aan de Stadsrondweg Noord. U vindt het pand op een terrein waarop meerdere bedrijven zijn gevestigd. Het Therapiecentrum is op 22 minuten loopafstand van de dichtstbijzijnde bushalte (halte Nij Nazareth) en op 18 minuten van treinstation Sneek-Noord. Wij raden u daarom aan om met de auto of op de fiets te komen.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut op de begane grond, vlakbij de ingang. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken in het pand. U mag hier plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59101406496

    Ester

    Regioleider / Diabetespodotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: