Podotherapie Apeldoorn Berg en Bos

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Apeldoorn? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Berg en Bos, aan de John F. Kennedylaan.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Berg en Bos, aan de John F. Kennedylaan. De praktijk bevindt zich op de begane grond, in hetzelfde gebouw als de fysiotherapeut huisartsen. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tegenover het gezondheidscentrum zit de bushalte Waltersingel in Apeldoorn West.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte achterin het gebouw. U kunt de bewegwijzering volgen. U mag hier plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.
Let op: de wachtruimte bevond zich tot voor kort bij de huisartsen voorin het gebouw, maar deze is verplaatst naar de achterzijde.

Parkeren

U kunt parkeren aan de achterzijde van het gezondheidscentrum, achter de slagbomen. Om op het parkeerterrein te komen, houdt u de bel ‘Gelre Ziekenhuis’ bij de slagbomen ingedrukt. Wacht tot een medewerker opneemt en de slagbomen voor u opendoet. Na 12:00 uur kunt u parkeren langs de Waltersingel met een blauwe parkeerkaart.

Podotherapie Apeldoorn Berg en Bos

Podotherapie Apeldoorn Berg en Bos

John F. Kennedylaan 32
7314 PS, Apeldoorn

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: