088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Apeldoorn de Linie

Podotherapie Apeldoorn de Linie

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Apeldoorn? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het Medisch Centrum de Linie in Osseveld.

Podotherapie Apeldoorn de Linie

Linie 620
7325 DZ, Apeldoorn

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het Medisch Centrum de Linie, in Osseveld Apeldoorn. In het gezondheidscentrum vindt u ook andere disciplines als, huisartsen, diëtiste, fysiotherapie en de prikpost. De ingang van Linie 620 is om de hoek van het Medisch Centrum, wij bevinden ons op de begane grond. Via het openbaar vervoer kunt u ons het beste bereiken via halte Linie, vanaf hier is het nog 2 minuten lopen naar het Medisch Centrum.

Zo vindt u de wachtruimte

U hoeft zich niet eerst te melden. U kunt plaats nemen in de gezamenlijke wachtkamer met FysioNU, volg de borden bij binnenkomst en neem hier plaats. U wordt vanzelf opgehaald door uw therapeut.

Parkeren

Gratis parkeren voor het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Lucas

  Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59101446396

  Lucas

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: