Podotherapie Apeldoorn Dok Zuid

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Apeldoorn? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich op de begane grond in Kulturhus Dok Zuid.
Maak een afspraak

Gratis voetscan in Apeldoorn

Om u kennis te laten maken met podotherapie in Apeldoorn kunt u tot 1 november 2021 een afspraak maken voor een gratis voetscan. U geeft aan welke klachten u ervaart en de podotherapeut neemt de tijd om uw klachten te onderzoeken.
Plan gratis voetscan

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich op de begane grond in Kulturhus Dok Zuid. In hetzelfde gebouw bevindt zich Fysiotherapie Bos en Weide. De bushalte Marchantstraat bevindt zich op enkele minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich bij binnenkomst. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij het Kulturhus. Houd er rekening mee dat op het rechtergedeelte van de parkeerplek de blauwe kaart gebruikt moet worden.

Podotherapie Apeldoorn Dok Zuid

Podotherapie Apeldoorn Dok Zuid

1e Wormenseweg 338
7333 GZ, Apeldoorn

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Plan een gratis voetscan

Wij zijn aangesloten bij: