Podotherapie Apeldoorn Noord

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Apeldoorn? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Zevenhuizen en Zuidbroek.
Maak een afspraak

Gratis voetscan in Apeldoorn

Om u kennis te laten maken met podotherapie in Apeldoorn kunt u tot 1 november 2021 een afspraak maken voor een gratis voetscan. U geeft aan welke klachten u ervaart en de podotherapeut neemt de tijd om uw klachten te onderzoeken.
Plan gratis voetscan

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Zevenhuizen & Zuidbroek, in Apeldoorn Noord. Naast de podotherapeut bevinden zich onder andere een fysiotherapiepraktijk en huisartsenpraktijk in het pand. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Apeldoorn, Aidastraat en bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut bij binnenkomst. U hoeft zich vooraf niet te melden, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt parkeren voor het pand.

Podotherapie Apeldoorn Noord

Podotherapie Apeldoorn Noord

Pythagorasstraat 8
7323 HE, Apeldoorn

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Plan een gratis voetscan

Wij zijn aangesloten bij: