Podotherapie Beekbergen Papenberg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Beekbergen? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Loenenseweg, in Gezondheidscentrum Papenberg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Papenberg, aan de Loenenseweg. Het pand bevindt zich in het centrum, schuin tegenover Het Zonnehuis Beekbergen. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is 'Beekbergen, Zonnehuis' en bevindt zich op 1 minuut loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst via de hoofdingang kunt u plaatsnemen in de wachtruimte op de begane grond, deze bevindt zich aan de uw rechterzijde. Mocht de wachtruimte vol zitten kunt u plaatsnemen op de stoelen in de hal. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt rondom het pand gratis parkeren.

Podotherapie Beekbergen Papenberg

Podotherapie Beekbergen Papenberg

Loenenseweg 1
7361 GA, Beekbergen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Behandeling bij de podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: