Podotherapie Beesd Voorstraat

Bent u op zoek naar een podotherapiepraktijk in Beesd? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Alpha Fysiotherapie in Beesd.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het pand van Alpha Fysiotherapie. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Beesd Veerweg en bevindt zich op ongeveer 7 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte aan de rechterkant. Deze wordt gedeeld met de fysiotherapie. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de achterkant van het pand.

Podotherapie Beesd Voorstraat

Podotherapie Beesd Voorstraat

Voorstraat 34
4153 AL, Beesd

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Alpha Fysiotherapie

Bij Alpha werken we met 47 collega’s over meerdere locaties in Utrecht en het Gelders rivierengebied. Daarvan is een groot gedeelte gespecialiseerd als manueel-, sport-, of kinderfysiotherapeut.

Alpha Fysiotherapie

Wij zijn aangesloten bij: