088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Header Podotherapeut Beneden-LeeuwenHeader Podotherapeut Beneden-Leeuwen Podotherapie Beneden-Leeuwen van Heemstraweg

Podotherapie Beneden-Leeuwen van Heemstraweg

Heeft u voetklachten en wilt u dit laten beoordelen door de podotherapeut. Dan bent u bij onze locatie in Beneden-Leeuwen aan het juiste adres, maak een afspraak aan de van Heemstraweg.

Podotherapie Beneden-Leeuwen van Heemstraweg

van Heemstraweg 46-02
6658 KH, Beneden-Leeuwen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De locatie is gevestigd in de Schuurman schoenen winkel in Beneden-Leeuwen. Onder de schoenenwinkel bevindt zich de Action. De ingang bevindt zich als je voor het pand staat aan de linkerzijde. Hier loop je naar binnen door de schuifdeuren en je kunt met de lift of roltrap omhoog. Wij bevinden ons op de eerste verdieping bij de schoenenwinkel in, onze behandelruimte bevindt zich in de rechterhoek van de winkel.

Zo vindt u de wachtruimte

In de schoenenwinkel staat een tafel met stoelen waar u plaats kunt nemen om te wachten.

Parkeren

U kunt gratis parkeren tegenover het pand.

 

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Faith

    Medisch Pedicure

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

  • Schuurman Schoenen

    Bij Schuurman Schoenen Beneden-Leeuwen kan je terecht voor een zeer uitgebreid aanbod dames-, heren- en kinderschoenen. Merken als Gabor, Waldläufer, Wolky, Skechers, Ecco en SuB55 zijn slechts enkele van de meer dan 80 merken die een beeld geven van de brede collectie. Met een winkeloppervlakte van 1400m2 zijn we de grootste schoenenwinkel in de regio. Kom langs bij Schuurman Schoenen aan de van Heemstraweg 46-02 en we helpen je graag om de perfecte schoen te vinden voor jouw voeten!

    Website

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: