Podotherapie Borculo Graaf Wichmanstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Borculo? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk de Berkel, op de begane grond in het middelste appartement.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk de Berkel, op de begane grond in het middelste appartement. Naast de podotherapeut bevinden zich ook een huisarts en praktijkondersteuner in het gebouw. De praktijk is goed bereikbaar per bus. De bushalte Graaf Wichmanstraat bevindt zich op slechts een minuut van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de gezamenlijke wachtruimte direct bij binnenkomst. Deze wordt gedeeld met andere zorgverleners, waaronder de huisarts, de praktijkondersteuner en de GGZ. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw.

Podotherapie Borculo Graaf Wichmanstraat

Podotherapie Borculo Graaf Wichmanstraat

Graaf Wichmanstraat 35
7271 CC, Borculo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: