088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanwijzingen pijn onder de voetPodotherapeut aanwijzingen pijn onder de voet Podotherapie Borculo Graaf Wichmanstraat

Podotherapie Borculo Graaf Wichmanstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Borculo? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk de Berkel, op de begane grond in het middelste appartement.

Podotherapie Borculo Graaf Wichmanstraat

Graaf Wichmanstraat 35
7271 CC, Borculo

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk de Berkel, op de begane grond in het middelste appartement. Naast de podotherapeut bevinden zich ook een huisarts en praktijkondersteuner in het gebouw. De praktijk is goed bereikbaar per bus. De bushalte Graaf Wichmanstraat bevindt zich op slechts een minuut van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de gezamenlijke wachtruimte direct bij binnenkomst. Deze wordt gedeeld met andere zorgverleners, waaronder de huisarts, de praktijkondersteuner en de GGZ. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • KP-nummer:
  17212

  Claudia

  Praktijkondersteuner Podotherapie

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59912220196

  Yvet

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: