Podotherapie Culemborg Boschweg

Bent u op zoek naar een podotherapiepraktijk in Culemborg? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Alpha Fysiotherapie in Culemborg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het pand van Alpha Fysiotherapie, tegenover het industrieterrein. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Culemborg Wijsenbeekweg en bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte. Deze wordt gedeeld met de fysiotherapie. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het pand.

Podotherapie Culemborg Boschweg

Podotherapie Culemborg Boschweg

Boschweg 6
4105 DL, Culemborg

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Alpha Fysiotherapie

Bij Alpha werken we met 47 collega’s over meerdere locaties in Utrecht en het Gelders rivierengebied. Daarvan is een groot gedeelte gespecialiseerd als manueel-, sport-, of kinderfysiotherapeut.

Alpha Fysiotherapie

Wij zijn aangesloten bij: