088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut medical tapingPodotherapeut medical taping Podotherapie Culemborg Boschweg

Podotherapie Culemborg Boschweg

Bent u op zoek naar een podotherapiepraktijk in Culemborg? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Alpha Fysiotherapie in Culemborg.

Podotherapie Culemborg Boschweg

Boschweg 6
4105 DL, Culemborg

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het pand van Alpha Fysiotherapie, tegenover het industrieterrein. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Culemborg Wijsenbeekweg en bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte. Deze wordt gedeeld met de fysiotherapie. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het pand.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    39914846496

    Merel

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Wanneer gaat u naar de podotherapeut?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Culemborg?

Ervaart u pijn in de voeten, knieën of rug? Maak dan eens een afspraak voor Podotherapie in Culemborg. De podotherapeut is de expert op gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. De pijn die ontstaat bij het lopen of staan wordt uitgebreid onderzocht. Veel mensen kennen de podotherapeut van steunzolen, maar er zijn veel andere behandelmogelijkheden. U kunt bij de podotherapeut in Culemborg terecht voor schoenadviesop maat gemaakte steunzolen aan laten meten, taping, een orthese (teenstukje), behandeling van een ingegroeide teennagel, rekoefeningen en meer.

Podotherapeut of Podoloog in Culemborg?

Podotherapeut of Podoloog in Culemborg?

Er is een groot verschil tussen een podoloog en een podotherapeut. Een podoloog heeft een onbeschermde titel, wat in veel gevallen betekend dat hij of zij een cursus of een korte module heeft gevolgd. Een podotherapeut is hbo geschoold met een opleiding van vier jaar en behandelt een groter aantal klachten. Bij Voetencentrum Wender in Culemborg wordt u geholpen door een podotherapeut.

Welke klachten worden behandeld?

Welke klachten worden behandeld?

Er worden veel veel verschillende lichamelijke klachten behandeld door de podotherapeut in Culemborg. Veel voorkomende voorbeelden in de podotherapiepraktijk zijn pijn in de achillespeeshielspoor of een stekende pijn in de knie.

Steunzolen aanmeten in Culemborg

Steunzolen aanmeten in Culemborg

Bent u geïnteresseerd in steunzolen op maat? Dan kunt u terecht bij onze podotherapeuten in Culemborg. Het aanmeten van zolen in Culemborg wordt volledig digitaal gedaan, waardoor we in staat zijn om zeer nauwkeurig te werk te gaan. Met behulp van een iPad 3D scanner wordt er een digitale voetafdruk gemaakt. Op basis van uw voetklachten kan de podotherapeut aanpassingen doen in uw steunzolen. Het digitale ontwerp wordt daarna machinaal gefreesd waarna u uw steunzolen thuis ontvangt.

Vergoeding podotherapie

Vergoeding podotherapie

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Afhankelijk van uw verzekeringspakket worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. De meeste zorgverzekeraars accepteren een werkwijze waarbij wij de factuur rechtstreeks voor u indienen bij uw zorgverzekeraar. Het gedeelte dat vergoed wordt, wordt dan alvast door uw zorgverzekeraar betaald. Blijven er daarna nog kosten over, dan ontvangt u voor het restbedrag een factuur. Dit is ook mogelijk binnen onze praktijken in Culemborg.

Omdat podotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket, wordt er geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico.

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: