Podotherapie Doetinchem de Raad

Bent u op zoek naar podotherapie in Doetinchem? Dan bent u bij Voetencentrum Wender aan het juiste adres. Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Eerstelijns Medisch Centrum de Raad te Doetinchem.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Eerstelijns Medisch Centrum de Raad te Doetinchem. U vindt ons op de tweede verdieping. Naast onze podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het pand, waaronder een huisartsenpraktijk en een apotheek. De dichtstbijzijnde bushalte is Raadhuisstraat en bevindt zich op 2 minuten loopafstand van het medisch centrum.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut op de tweede verdieping. Deze is direct zichtbaar bij binnenkomst. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren op de parkeerplekken naast het gebouw. Wanneer deze bezet zijn kunt u op de Tjalmastraat parkeerplaats parkeren tegen een tarief van € 1,80 per uur.

Podotherapie Doetinchem de Raad

Podotherapie Doetinchem de Raad

Raadhuisstraat 22
7001 EW, Doetinchem

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo De Praktijk Fysiotherapie

De Raad

Deskundigheid, ervaren en persoonlijke benadering staan bij De Praktijk hoog in het vaandel. Er worden verschillende therapieën aangeboden.

De Raad

Wij zijn aangesloten bij: