088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut sokken zonder nadenPodotherapeut sokken zonder naden Podotherapie Doetinchem de Zuwe

Podotherapie Doetinchem de Zuwe

Bent u op zoek naar podotherapie in Doetinchem? Dan bent u bij Voetencentrum Wender aan het juiste adres. Onze podotherapiepraktijk bevindt zich op de begane grond van Wijkcentrum de Zuwe in Doetinchem.

Podotherapie Doetinchem de Zuwe

Bongerd 2
7006 NJ, Doetinchem

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich op de begane grond van Wijkcentrum de Zuwe in Doetinchem. De ingang bevindt zich aan de voorzijde van het pand. Naast het pand is een winkelcentrum gevestigd. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Treinstation Doetinchem De Huet bevindt zich op 3 minuten loopafstand van het wijkcentrum.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut bij binnenkomst op de begane grond. Het is een gezamenlijke wachtruimte die wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand, waaronder een huisartsenpraktijk. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

Voor het wijkcentrum vindt u gratis parkeergelegenheid.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59104836396

    Anne

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: