088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapie Doetinchem Doetinchemseweg

Podotherapie Doetinchem Doetinchemseweg

Bent u op zoek naar podotherapie in Doetinchem-Zuid? Dan bent u bij Voetencentrum Wender aan het juiste adres. U vindt onze podotherapiepraktijk aan de Doetinchemseweg in Doetinchem.

Podotherapie Doetinchem Doetinchemseweg

Doetinchemseweg 17
7007 CA, Doetinchem

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De praktijk bevindt zich aan de rand van de Oude IJssel, dichtbij de H. Martinuskerk. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Wijnbergsebrug en bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst vindt u direct een wachtruimte bij de receptie. U hoeft zich niet te melden en u mag plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op. 

Parkeren:

U kunt parkeren rondom het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59913358996

    Celeste

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: