Podotherapie Doetinchem Tramstraat

Bent u op zoek naar podotherapie in Doetinchem? Dan bent u bij Voetencentrum Wender aan het juiste adres. Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie MediFit.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie MediFit, op de begane grond. De hoofdingang bevindt zich aan de lange zijde van het pand, tegenover restaurant Gasselink. Op 4 minuten loopafstand bevindt zich bushalte Gruitpoort.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut meteen bij binnenkomst in de hal. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren voor het gebouw.

Podotherapie Doetinchem Tramstraat

Podotherapie Doetinchem Tramstraat

Tramstraat 4
7001 CH, Doetinchem

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Medi-Fit Doetinchem

Medi-fit Doetinchem

Medi-fit Doetinchem is een fitnesscentrum en een praktijk voor fysiotherapie. Alle specialisaties zijn aanwezig waarbij ook echografie en shockwave.

Medi-fit Doetinchem

Wij zijn aangesloten bij: