Podotherapie Eerbeek

Bent u op zoek naar podotherapie in Eerbeek? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich op de begane grond in Gezondheidscentrum Eerbeek, aan de Loenenseweg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich op de begane grond in Gezondheidscentrum Eerbeek, aan de Loenenseweg. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de voorzijde van het pand, bij de fysiotherapiepraktijk. Naast de locatie vindt u het Bos-Kobuspark. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte Ringlaan bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte direct na binnenkomst op de begane grond. U hoeft zich vooraf niet te melden. U kunt hier plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gezondheidscentrum.

Podotherapie Eerbeek

Podotherapie Eerbeek

Loenenseweg 88c
6961 CT, Eerbeek

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysiotherapie Dorrestein

Fysiotherapie Dorrestein

Uw hulpvraag is het uitgangspunt, om samen met u, tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. U staat centraal en niet alleen uw fysieke klacht.

Fysiotherapie Dorrestein

Wij zijn aangesloten bij: