Podotherapie Eibergen

Bent u op zoek naar podotherapie in Eibergen? Onze podotherapiepraktijk in Eibergen bevindt zich op de begane grond van Fysiotherapiepraktijk Samen Sterk, aan de rand van het dorp.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Eibergen bevindt zich op de begane grond van Fysiotherapiepraktijk Samen Sterk, aan de rand van het dorp. In dezelfde straat bevinden zich een huisartsenpraktijk en tandartsenpraktijk. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte Bartelinksgang bevindt zich op 1 minuut loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte direct na binnenkomst op de begane grond. De wachtruimte wordt gedeeld met de fysiotherapeut. U hoeft zich vooraf niet te melden. U kunt hier plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van de Jumbo supermarkt.

Podotherapie Eibergen

Podotherapie Eibergen

Bartelinksgang 6
7151 CW, Eibergen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysio Samen Sterk

Fysio Samen Sterk

Als je niet goed kunt bewegen. Als je niet durft te bewegen. Als je pijn hebt, waardoor je je dagelijkse bezigheden niet kunt uitoefenen.

Fysio Samen Sterk

Wij zijn aangesloten bij: