Podotherapie Elspeet

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Elspeet? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Midden Veluwe, aan de Apeldoornseweg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Elspeet bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Midden Veluwe, aan de Apeldoornseweg. De ingang bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. Het pand is gelegen naast Café de Blokhut, en tegenover de Eben Hazerschool. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Centrum Elspeet, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte voor de podotherapeut vindt u direct bij binnenkomst op de begane grond. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie Elspeet

Podotherapie Elspeet

Apeldoornseweg 25
8075 BM, Elspeet

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo FysioHolland

FysioHolland

De fysiotherapeuten van FysioHolland zijn specialist op het gebied van bewegen.

FysioHolland

Wij zijn aangesloten bij: