088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Emst Zuster van Rossumweg

Podotherapie Emst Zuster van Rossumweg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Emst? Dan kunt u terecht bij onze locatie aan de Zuster van Rossumweg.

Gratis voetscan in Emst

Voetencentrum Wender is nieuw in Emst. Wij maken daarom graag kennis met u. Tot 1 juni 2024 kunt u een afspraak maken voor een gratis voetscan. U geeft aan welke klachten u ervaart en de podotherapeut neemt de tijd om uw klachten te onderzoeken.

Plan een gratis voetscan

Podotherapie Emst Zuster van Rossumweg

Zuster van Rossumweg 25
8166 JE, Emst

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

U vindt ons in het gezondheidscentrum van Emst, hier zijn onder andere ook de huisartsen, fysiotherapie en de apotheek gevestigd. Het dichtstbijzijnde busstation is Emst, Oranjeweg. Het is vanaf daar nog ongeveer 500 meter lopen naar het gezondheidscentrum.

Zo vindt u de wachtruimte:

De ingang bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw, wij bevinden ons op de eerste verdieping van het pand, er is een lift aanwezig. U kunt plaatsnemen op de stoelen naast onze behandelkamer, daar wordt u vanzelf opgehaald.

Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid tegenover het centrum. De nieuwbouwwijk Gelders staat nog niet in alle navigatiesystemen. Als u ‘Kerkhofweg Emst’ invoert, kunt u ter hoogte van de Zuster van Rossumweg het pand zien liggen.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Jorine

    Podotherapeut

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Emst?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Emst?

Ervaart u pijn in de voeten, knieën of rug? Maak dan eens een afspraak voor Podotherapie in Emst. De podotherapeut is de expert op gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. De pijn die ontstaat bij het lopen of staan wordt uitgebreid onderzocht. Veel mensen kennen de podotherapeut van steunzolen, maar er zijn veel andere behandelmogelijkheden. U kunt bij de podotherapeut in Emst terecht voor schoenadviesop maat gemaakte steunzolen aan laten meten, taping, een orthese (teenstukje), behandeling van een ingegroeide teennagel, rekoefeningen en meer.

Welke klachten worden behandeld?

Welke klachten worden behandeld?

Er worden veel veel verschillende lichamelijke klachten behandeld door de podotherapeut in Emst. Veel voorkomende voorbeelden in de podotherapiepraktijk zijn pijn in de achillespeeshielspoor of een stekende pijn in de knie.

Steunzolen aanmeten in Emst

Steunzolen aanmeten in Emst

Bent u geïnteresseerd in steunzolen op maat? Dan kunt u terecht bij onze podotherapeut in Emst. Het aanmeten van zolen in Emst wordt volledig digitaal gedaan, waardoor we in staat zijn om zeer nauwkeurig te werk te gaan. Met behulp van een iPad 3D scanner wordt er een digitale voetafdruk gemaakt. Op basis van uw voetklachten kan de podotherapeut aanpassingen doen in uw steunzolen. Het digitale ontwerp wordt daarna machinaal gefreesd waarna u uw steunzolen thuis ontvangt.

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: