Podotherapie Ermelo

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Ermelo? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Sportcentrum de Triade, aan de Amanietlaan.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Sportcentrum de Triade, aan de Amanietlaan. In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een fysiotherapeut en een diëtist. Het pand is gelegen nabij basisschool De Cantharel. De praktijk is goed bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Triade, bevindt zich op enkele minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte voor de podotherapeut bevindt zich direct op de begane grond. Als u bij binnenkomst in de sporthal links aanhoudt kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren tegenover het gebouw.

Podotherapie Ermelo

Podotherapie Ermelo

Amanietlaan 9
3852 ZX, Ermelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Mesrits

Mesrits

Praktijk voor fysiotherapie en haptonomie. Specialisaties zoals sportfysiotherapie, manueel therapie en kinderfysiotherapie aanwezig.

Mesrits

Wij zijn aangesloten bij: