088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut sokken zonder nadenPodotherapeut aanmeten steunzolen Podotherapie Hoog-Keppel

Podotherapie Hoog-Keppel

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hoog-Keppel? Onze podotherapiepraktijk in Hoog-Keppel bevindt zich in Gezondheidscentrum Hoog-Keppel, aan de Burgemeester van Panhuysbrink.

Podotherapie Hoog-Keppel

Burg. van Panhuysbrink 1d
6997 AA, Hoog-Keppel

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Hoog-Keppel bevindt zich in Gezondheidscentrum Hoog-Keppel, aan de Burgemeester van Panhuysbrink. In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een fysiotherapeut en een huisarts. Het pand is gelegen nabij de kerk in het centrum. De praktijk is goed bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Brug Vrijlandeweg, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Neem de linkeringang van Fysioplus, de wachtruimte bevindt zich direct na binnenkomst. U kunt hier plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gezondheidscentrum.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59104963596

    Froukje

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: