Podotherapie Nunspeet de Enk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Nunspeet? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het zuiden van Nunspeet, in het pand van Zorgplein de Enk.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het pand van Zorgplein de Enk. Dit pand bevindt zich aan het Stationsplein, tegenover station Nunspeet. De locatie is dan ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een fysiotherapiepraktijk en een huisartsenpraktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte voor de podotherapeut is, na binnenkomst, de rechter wachtruimte op de begane grond. U hoeft zich vooraf niet te melden. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte, de podotherapeut haalt u op.

Let op: heeft u een afspraak na 17:00 uur? Dan gaat de deur van het pand op slot, het kan zijn dat u even moet wachten. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren met de blauwe parkeerkaart.

Podotherapie Nunspeet de Enk

Podotherapie Nunspeet de Enk

Stationsplein 18
8071 CH, Nunspeet

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: