Podotherapie Putten Engweg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in West-Putten? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het Gezondheidscentrum Putten, gelegen aan de Engweg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het Gezondheidscentrum Putten, gelegen aan de Engweg. In het gezondheidscentrum zijn een podotherapeut, fysiotherapeut en tandarts aanwezig. Het pand bevindt zich naast Bowling- en Partycentrum Putter Eng. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Kerkstraat Putten, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Om de wachtruimte te vinden neemt u de ingang van de fysiotherapie. De wachtruimte bevindt zich vervolgens in de kelder. U kunt daar plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw.

Podotherapie Putten Engweg

Podotherapie Putten Engweg

Engweg 8
3882 AL, Putten

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: