Podotherapie Rietmolen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Rietmolen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Rietmolen.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Pastoor C.M. van Everdingenstraat, in het voormalige Rabobank gebouw. De praktijk is goed bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte, Rietmolen Kerk, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte voor de podotherapeut wordt gedeeld met de andere zorgverleners die zich ook in het pand bevinden. Dit zijn de fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut en APS therapeut.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het terrein van de fysiotherapiepraktijk.

Podotherapie Rietmolen

Podotherapie Rietmolen

Pastoor C.M. van Everdingenstraat 2b
7165 AK, Rietmolen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysiotherapie Rietmolen

Fysiotherapie Rietmolen

Deze praktijk heeft haar wortels al 30 jaar in Rietmolen. U kunt terecht voor manuele therapie, bedrijfsfysiotherapie, medische fitness en mental coaching.

Fysiotherapie Rietmolen