Podotherapie Ruurlo

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Ruurlo? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Vitaliteitscentrum Ruurlo, aan de Dorpsstraat.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Vitaliteitscentrum Ruurlo, aan de Dorpsstraat. Het pand is gelegen in de buurt van de HEMA, PLUS supermarkt en Coop supermarkt. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd 't Rikkelder, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De wachtruimte voor de podotherapeut bevindt zich op de begane grond. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgdisciplines die in het pand aanwezig zijn, zoals een fysiotherapeut, diëtist, logopedist en hypnotherapeut. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren naast het vitaliteitscentrum.

Podotherapie Ruurlo

Podotherapie Ruurlo

Dorpsstraat 5
7261 AT, Ruurlo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysiotherapie Oplaat

Fysiotherapie Oplaat

De klachten waarmee patiënten binnenkomen bij Fysiotherapie Oplaat zijn heel divers. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, Wij helpen u graag!

Fysiotherapie Oplaat

Wij zijn aangesloten bij: