088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut steunzolen in schoenenPodotherapeut steunzolen in schoenen Podotherapie Terwolde Het Groene Hart

Podotherapie Terwolde Het Groene Hart

Bent u op zoek naar een behandeling bij een podotherapeut in Terwolde? Breng dan een bezoek bij onze podotherapiepraktijk aan de Leliestraat 6. Voetencentrum Wender is nieuw in Terwolde.

Podotherapie Terwolde Het Groene Hart

Leliestraat 6
7396 AN, Terwolde

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De praktijk bevindt zich in het Groene Hart Terwolde. In hetzelfde pand bevindt zich huisartsenpraktijk Terwolde, Fysiotherapie De Boombosch en Logopedie Zwartwaterland. Tegenover het praktijk staat het Dorpshuis en in dezelfde straat vindt u de Coop. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ‘Molenweg’ ligt op ongeveer 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u aan de linkerkant plaatsnemen in de wachtkamer. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut komt u ophalen voor de afspraak.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Jorine

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: