Podotherapie Tiel de Bron

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Tiel? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Lingedijk, in Gezondheidscentrum de Bron.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum de Bron, aan de Lingedijk. Het pand bevindt zich dichtbij het centrum. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Tiel bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de locatie. De dichtstbijzijnde bushalte is 'Lingedijk' en bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

De gedeelde wachtruimte bevindt zich op de begane grond aan de linkerzijde . Bij binnenkomst meldt u zich bij de digitale receptie. Om aan te melden kan er geklikt worden op het icoon van Fysiotherapie Merkens. Er wordt een route voor u gemaakt naar de behandelkamer.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren aan de voor- en achterzijde van het gebouw.

Podotherapie Tiel de Bron

Podotherapie Tiel de Bron

Lingedijk 58
4002 XL, Tiel

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Behandeling bij de podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Fysiotherapie Merkens

Fysiotherapie Merkens is gevestigd in het bedrijvencentrum ‘de Bron’ in Tiel.

Fysiotherapie Merkens

Wij zijn aangesloten bij: