Podotherapie Tiel Laan van Westroijen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Tiel? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Van Der Valk Vitaal. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een fysiotherapeut.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Van Der Valk Vitaal Tiel. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Laan van Westroijen’, deze bevindt zich op 2 minuten lopen van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt de ingang van Van Der Valk Vitaal gebruiken. U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. De podotherapeut haalt u op. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de praktijk.

Podotherapie Tiel Laan van Westroijen

Podotherapie Tiel Laan van Westroijen

Laan van Westroijen 10
4003AZ, Tiel

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Van der Valk Vitaal

Van der Valk Vitaal

Van der Valk Vitaal biedt met diverse vitaliteit-diensten onder één dak een aanbod om vitaal te worden, te zijn en te blijven.

Van der Valk Vitaal

Wij zijn aangesloten bij: