Podotherapie Wehl Didamseweg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Wehl? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Wehl-Beek, aan de Didamseweg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Wehl-Beek, aan de Didamseweg. Het pand is gelegen achter de brandweer. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De bushalte Brandweerkazerne bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut bevindt zich op de begane grond. De wachtruimte vindt u achter de schuifdeuren na binnenkomst. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het pand.

Podotherapie Wehl Didamseweg

Podotherapie Wehl Didamseweg

Didamseweg 22c
7031 AL, Wehl

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysiotherapie Wehl Beek

Fysiotherapie Wehl-Beek

12 Professionals die u begeleiden met oefentherapie of groepstrainingen. U kunt hier terecht voor vele specialistische behandelingen.

Fysiotherapie Wehl-Beek

Wij zijn aangesloten bij: