Podotherapie Winterswijk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Winterswijk? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Medisch Centrum de Tuber, gelegen op het industrieterrein.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Medisch Centrum de Tuber, gelegen op het industrieterrein. In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een pedicure, vaatchirurg en orthopeed. Het pand is gelegen op het industrieterrein, tegenover het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De bushalte Ziekenhuis Winterswijk bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de ingang.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich op de begane grond en wordt gedeeld met de andere zorgdisciplines die in het medisch centrum aanwezig zijn. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren rondom het medisch centrum.

Podotherapie Winterswijk

Podotherapie Winterswijk

Beatrixpark 24
7101BN, Winterswijk

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: