Podotherapie Zelhem

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Zelhem? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Zelhem, aan de Magnoliaweg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Zelhem, aan de Magnoliaweg. In het pand zijn naast de podotherapeut en de fysiotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een diëtist en kinderfysiotherapeut. Het pand is gelegen nabij de Jumbo supermarkt. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Zelhem Markt, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte van de podotherapeut bevindt zich direct bij binnenkomst. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het pand.

Podotherapie Zelhem

Podotherapie Zelhem

Magnoliaweg 104
7021 ZX, Zelhem

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: