088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut uitleg sokken zonder naden Podotherapie Zelhem

Podotherapie Zelhem

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Zelhem? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Zelhem, aan de Magnoliaweg.

Podotherapie Zelhem

Magnoliaweg 104
7021 ZX, Zelhem

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Zelhem, aan de Magnoliaweg. In het pand zijn naast de podotherapeut en de fysiotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een diëtist en kinderfysiotherapeut. Het pand is gelegen nabij de Jumbo supermarkt. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Zelhem Markt, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte van de podotherapeut bevindt zich direct bij binnenkomst. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het pand.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59107758196

    Kely

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: