Podotherapie Zevenaar de Seventer

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Zevenaar? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Didamsestraat, in gezondheidscentrum de Seventer.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in gezondheidscentrum de Seventer, aan de Didamsestraat. Het pand bevindt zich tegenover de Hema. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is 'Zevenaar, Didamseweg' en bevindt zich op 4 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt betaald parkeren op het parkeerterrein 'Didamsestraat'. De kosten zijn €1,00 per uur. Het parkeerterrein bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Podotherapie Zevenaar de Seventer

Podotherapie Zevenaar de Seventer

Didamsestraat 10
6901 HC, Zevenaar

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Behandeling bij de podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: