088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Zutphen de Hoven

Podotherapie Zutphen de Hoven

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Zutphen? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Schoolstraat, in Gezondheidscentrum de Hoven.

Podotherapie Zutphen de Hoven

Schoolstraat 2
7205 BP, Zutphen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum de Hoven, aan de Schoolstraat. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de Schoolstraat, naast de ingang van de apotheek. Wij zitten in de eerste kamer aan de rechterhand bij binnenkomst. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Zutphen, Weg naar Voorst’ en bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich voor af niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

Er is gratis parkeergelegenheid aan dezelfde straat langs de weg. Er is daarnaast ook een parkeerplaats in de Lijnbaanstraat aanwezig.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59106385996

    Elsa

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: