088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Medical taping podotherapieMedical taping podotherapie Podotherapie Zutphen Zwanevlot

Podotherapie Zutphen Zwanevlot

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Zutphen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapiepraktijk FysieQ, aan het Zwanevlot.

Podotherapie Zutphen Zwanevlot

Het Zwanevlot 323
7206CS, Zutphen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het pand van Fysiotherapiepraktijk FysieQ. Het pand is gelegen nabij Vieberink Events. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Braamkamp, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. De wachtruimte bevindt zich bij binnenkomst op de begane grond en wordt gedeeld met andere zorgdisciplines die in het pand aanwezig zijn, waaronder een fysiotherapeut, pedicure en voedingscoach. U kunt hier plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gezondheidscentrum.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59106385996

    Elsa

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: