088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapie Groningen de Vuursteen

Podotherapie Groningen de Vuursteen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Groningen? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Goudlaan in Groningen.

Podotherapie Groningen de Vuursteen

Goudlaan 289
9743 CH, Groningen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum de Vuursteen in de wijk Paddepoel. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is Siersteenlaan en bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

U vindt de ingang van het gezondheidscentrum bij de parkeerplaats. Bij binnenkomst vindt u de wachtruimte op de eerste verdieping. Hier mag u plaatsnemen. Deze ruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59104832996

    Yleen

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: